Beleggingspanden gezocht

Over beleggingspanden gezocht

BeleggingspandenGezocht.nl maakt onderdeel uit van Beleggingspanden.nl. Beleggingspanden.nl is het platform voor vastgoedbeleggers. Vraag en aanbod vraag van verhuurd vastgoed vinden elkaar middels ons netwerk.

Sinds de start in 1998 zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van vastgoedbeleggingen. Middels het netwerk van Beleggingspanden.nl bereiken wij momenteel een zeer groot bereik van vast ingeschreven vastgoedbeleggers.

De vraag naar goede beleggingspanden is erg groot en zodoende zijn wij continue op zoek naar nieuw aanbod. Op BeleggingspandenGezocht.nl staan de diverse zoekopdrachten zoals wij deze van onze vaste relaties hebben uitstaan.

Heeft u aanbod zoals dat de vraag matched? Of heeft u in het algemeen verhuurd vastgoed waarvan u de verkoop overweegt? Wij kijken hier graag vrijblijvend verder naar en zijn u graag verder van dienst.

Neemt u hiertoe contact met ons op of laat uw gegevens bij ons achter waarna wij u graag benaderen voor een orienterend gesprek/afspraak.